Vesterø Boldklub takker vores sponsorer: Vesterø Boldklub takker:

Program 2013

Program 2013

Vi har igen i år sammensat et blandet program af god og varieret musik både fredag aften og hele lørdagen iblandet masser af spændende underholdning for alle aldre. Desuden er der som sædvanlig mulighed for køb og indtagelse af mad og drikkevarer i løbet af dagene.

Fredag

20:00 22:30 Åbning af Kajfest 2013 - der spilles stille
Teltet på molen

Vi åbner årets Kajfest i stille og roligt tempo. Forskellige musikere vil give et nummer, og du er velkommen til at tage instrumentet med.

23:00 01:00 Risky Business
Kajpladsen

Risky Business giver den igen gas. For 3. år i træk, varmer vi op til lørdagen med et brag af en fest.

01:00 Bussen afgår til Byrum og Østerby
Busholdepladsen på færgens parkeringsplads

Lørdag

08:30 10:00 Morgenkaffe
Kajpladsen

Gå ikke glip af noget. Vi starter lørdagen op med morgenkaffe og en skarp og selvfølgelig bliver der leveret masser af god musik lige fra morgenstunden.

10:00 16:00 Boden har åben
Pladsen imellem redskabshusene

Fransk hotdog, fiskedeller, vafler, og andet godt langes over disken til rimelige priser.

11:00 14:00 Børnelege
Pladsen foran Havnebakken

Masser af leg for de yngste. Børnelegene har i år fået en endnu mere central placering på havnen, så forældrene er velkomne til at kigge med, imens de nyder en øl i solen.

15:00 15:45 Asbjørn Riis
Pladsen foran Havnebakken

Det bliver U-BEHAGELIGT når vi i år ligger omgivelser til danmarks største og eneste Hollywood wrestler: Mr. Asbjørn Riis. Der bliver introduktion til wrestling for børn i alle aldre, og der afsluttes med showkamp!

17:30 20:00 Den store åbne grill tændes
Kajpladsen

Den store åbne grill tændes og vi serveres en lækker grillet kalvefilet, spareribs, og en special-lavet VB pølse. Dertil Læsø aspargeskartofler, kryddersmør, salat og brød.

18:00 19:30 En ordentlig hummertallerken
Teltet ved havnebakken

Som noget nyt, er der i år mulighed for køb af en lækker hummertallerken som et alternativ til grill-menuen. Hummerne bliver langet over disken i det gule telt.

20:30 01:30 Asfaltbal

Et brag af et asfaltbal skydes i gang på Fisketorvet. Derudover leveres der masser af god musik på de 2 andre scener, så der er noget for enhver smag.

02:00 Bussen afgår til Byrum og Østerby
Busholdepladsen på færgens parkeringsplads